0

0.00 kr.

#

bildeleekspert.dk tibyder følgende betalingsmetoder.

Kreditkort:
Hvis du vælger denne betalingsform, klikker du efter valget af artikler på knappen ”Køb“. Herefter sender programmet dig automatisk videre til en sikker side. Det er først her, at du vælger købet med kreditkort og indtaster dine kortoplysninger. Tjek venligst de indtastede data, og bekræft først herefter betalingen. Der hæves først på din kreditkortkonto efter at bestillingen er afsluttet.


PayPal:
Vælg betalingsformen PayPal, hvis du har en konto hos PayPal. Med et klik sendes du direkte videre til PayPal, for at kunne gennemføre betalingen her. På denne måde er der ingen gebyrer for dig.

Direkte betaling (Trustly netbank e-betalinger), kun for Danmark:
Ved checkout har du en mulighed for at vælge Trustly som betalingsoption, Indtast dine brugernavn og adgangskode til din netbank og bekræft betalingen. Du kan også bruge Mobile BankID: autentificer dig selv med både Mobile BankID eller anden godkendelses metode.
Ordren bliver behandlet så snart vi modtager betalingen på vores konto Normalt tager en overførsel op til 3 arbejdsdage.

Betale med faktura:
For du kunne bruge Klarna tilbyder vi dig at etablere en separat konto for Danmark som betalingsmetode. Når du bruger Klarna som betalingsmetode, vil du aldrig behøve at angive dine bankoplysninger, og du får altid dine varer hjem, inden du betaler for dem. Levering til faktureringsadresse er ikke muligt, hvis den afviger fra leveringsadresse (dvs. faktureringsadresse og leveringsadresse skal være de samme). Vi beklager ulejligheden.
Med Klarna får du altid dine varer, inden du betaler for dem, og du har altid 14 dages betalingstid.
Klarna kontrollerer og evaluerer de angivne brugerdata samt styrer legitim dataoverførsel til andre virksomheder og kontrolinstancer (med oplysninger om virksomhedens kreditvurdering). Hvis forbrugerens kreditafprøvning ikke kan bekræftes, kan Klarna AB suspendere Klarna betalingsmetode og foreslå en alternativ betalingsmetode. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med databeskyttelsesregler og vil ikke videregives til tredjemand med reklame- og markedsføringsmæssige formål.

TOP 9 valgte