ARENENUD MATEMAATIKA

Link: https://www.ub.edu/web/ub/en/estudis/oferta_formativa/master_universitari/fitxa/A/M0K03/index.html

Sissejuhatus

Magistriõppe Arenenud Matemaatika on mõeldud koolilõpetajad llicenciatura või bakalaureuse kraadi Matemaatikas või sarnastel erialadel, kes soovivad omandada arenenud hariduse matemaatika. Magistriõppe programm võimaldab üliõpilastel täielik elementaarne akadeemilise hariduse saanud ajal bakalaureuse uuring ja valmistab neid ette karjääri teadus-või professionaalselt kontekstis, et kajastada üha suurenev nõudlus lõpetanutele, kellel on arenenud matemaatilised oskused paljudes arenevates sektorites.

Õppe-eesmärgid

Peamine eesmärk magistrikraadi Advanced Matemaatika on anda spetsialiseerunud kõrge kvaliteediga haridus erinevates valdkondades teadmised matemaatika ja tema rakendused. Magistriõppe programm on ka eesmärk on anda õpilastele vahendeid nad vajavad, et täita kõrgetasemelise teadus-või ametialaste ülesannete, nagu teadmised ja kohaldamise arenenud andmetöötluse meetodeid, võime töötada multidistsiplinaarses keskkonnas ja võime edastada arenenud matemaatilised teadmised, teiste hulgas.