KUIDAS ÕPPIDA MATEMAATIKA

Link: http://tutorial.math.lamar.edu/Extras/StudyMath/HowToStudyMath.aspx

Enne kui ma saan näpunäited, kuidas õppida matemaatika lubage mul kõigepealt öelda, et kõik uuringud erinevalt ja ei ole üks õige viis, kuidas õppida matemaatika klassi. Seal on palju vihjeid, käesolevas dokumendis ja seal on päris hea võimalus, et sa ei ole nõus neid kõiki või leida, et sa ei saa neid kõiki ajaliste piirangute tõttu. Seal on midagi valesti. Me kõik uuringu erinevalt ja kõik, et igaüks saab palume meile, et me teeme parima, mis suudame. See on minu kavatsus neid näpunäiteid, et aidata teil teha parima, et saate antud aeg, et sa pead tööd.

Nüüd ma saan aru, et on kaks gruppi inimesi siin selle dokumendi lugemine, need, kes on rahul oma hinne, kuid on huvitatud sellest, mida mul öelda on ja need, kes ei ole rahul oma klassi ja tahan mõned ideed selle kohta, kuidas parandada. Siin on mõned kiire kommentaare neist rühmadest.

Kui teil on uuringu rutiinne, et sa oled õnnelik, ja te ei saada hinne sa tahad oma matemaatika klassi võite leida seda huvitav lugeda. On, muidugi, ei ole põhjust muuta oma uuringus harjumusi, kui oled olnud edukas, kus neid varem. Siiski, te võiks kasu võrrelda oma uuringus harjumusi, et nõuanded toodud siin.

Kui te ei ole rahul oma klassi oma matemaatika klassi ja te otsite võimalusi, kuidas parandada oma hinne on paar üldist märkust, et mul on vaja saada viis enne menetluse näpunäiteid. Enamik inimesi, kes teevad halvasti matemaatika klassi jagunevad kolme kategooriasse.

Esimese kategooria moodustavad suurima rühma üliõpilased ja need on õpilased, kes lihtsalt ei ole hea uuring harjumused ja/või ei saa tõesti aru, kuidas õppida matemaatika klassi. Õpilased selles kategoorias tuleb leida need nõuanded kasulik ja kui sa ei saa järgida kõiki neid loodetavasti on sul võimalik jälgida piisavalt neid, et parandada oma oskuste uuring.

Järgmine kategooria on inimesed, kes veedavad tundi iga päev õpib ja ikka ei tee hästi. Enamik inimesi on selles kategoorias kannatavad ebaefektiivne uuring harjumused ja loodetavasti see komplekt märkmed aitavad teil õppida tõhusamalt ja ei raiska aega.

Viimane kategooria on need inimesed, kes lihtsalt ei veeta piisavalt aega õppimise. Õpilased on selles kategoorias erinevatel põhjustel. Mõned õpilased on tööd ja/või perekondlikke kohustusi, mis ei võimalda neil kulutavad aega, mida on vaja, et olla edukas matemaatika klassi. Olgem ausad, seal pole palju, et ma võin teha siis, kui see on teie puhul, v.a loodetavasti siis muutub tõhusamaks oma õpinguid pärast seda, kui olete läbi loed seda. Enamik õpilasi sellesse kategooriasse kahjuks ei saa aru, et nad kuuluvad sellesse kategooriasse. Paljud ei saa aru, kui palju aega teil on vaja kulutada edasi õppima, et olla edukas matemaatika klassi. Loodetavasti selle dokumendi lugemine aitab teil mõista, et teil on vaja õppida rohkem. Paljud lihtsalt ei ole valmis võtma aega, et õppida, sest on ka muid asju elus, mis on neile oluline. Kuigi see on otsus, mis sa pead tegema, mõistma, et lõpuks pead võtma aega, kui te soovite tõsta oma matemaatika kursuse.

Nüüd, koos kõik mis teed let ‘ s sattuda näpunäiteid. Olen proovinud murda vihjeid ja nõuandeid siin arvesse konkreetset valdkondades nagu üldine uuring nõuandeid, teen kodutööd, õpib eksamiteks, jne. Aga, seal on kolm laiemat, üldistes valdkondades, et kõik need nõuanded on langeda.

Matemaatika Pole Pealtvaataja Sport

Te ei saa õppida matemaatika just läheb klassi ja vaatan õpetaja loeng ja töö probleeme. Selleks, et õppida matemaatika peate olema aktiivselt kaasatud õppeprotsessi. Sul osaleda klassi-ja pöörama tähelepanu, kui klassis. Sul on võtta hea komplekt märkused. Sul tööle kodutöö probleeme, isegi siis, kui õpetaja ei määra tahes. Sul uuring regulaarne ajakava, ja mitte ainult öösel enne eksameid. Teisisõnu, sa pead olema kaasatud õppeprotsessi.

reaalsus on, et enamik inimesi on tõesti vaja teha, et läbida matemaatika klassi, ja üldiselt neil on vaja rohkem tööd, matemaatika klassi, kui nad ei oma teised klassid. Kui kõik, mida sa oled nõus tegema, on veeta paar tundi õpib enne iga eksamit, siis sa leiad, et möödaminnes kõige matemaatika klassid on väga raske.

Kui te ei ole nõus olema aktiivselt kaasatud protsessi õppe matemaatika, nii sees kui väljaspool klassi toas, siis pead vaeva läbivad kõik matemaatika klassi.

Töö Mõista Põhimõtteid

saate edasi ajaloo klassi, et lihtsalt meeldejätmist kogum, kuupäevi, nimesid ja sündmusi. Leiad siiski, et selleks, et läbida matemaatika klassi, mida pead tegema rohkem kui lihtsalt meelde kogum valemeid. Kuigi seal on kindlasti päris palju mällu valemite a matemaatika klassi, mida vaja teha rohkem. Teil on vaja mõista, kuidas KASUTADA valemeid ja mis on sageli palju erineb lihtsalt meeldejätmist neid.

Mõned valemid on piiranguid neile, et sa pead teadma, et õigesti neid kasutada. Näiteks, selleks, et kasutada kvadraat valem, siis peab olema kvadraat standard kujul esimene. Sa pead meeles pidama seda või te sageli saada vale vastus!

Muud valemid on väga üldised ja teil vaja kindlaks osad probleem, mis vastavad osad valem. Kui te ei saa aru, kuidas valem töötab ja põhimõtteliselt selle taga, võib see sageli olla väga raske kasutada valemit. Näiteks matemaatilise analüüsi kursus, see ei ole väga raske jätta meelde valem integratsiooni osad integrals. Siiski, kui te ei saa aru, kuidas tegelikult kasutada valemit ja määratlema asjakohased osad lahutamatu leiad meelde valem väärtusetu.

Matemaatika on Kumulatiivne

Olete alati saanud meeles pidada, et matemaatika kursused on kumulatiivsed. Peaaegu kõik, mida on vaja teha matemaatika klassi sõltub teemadel, et olete varem õppinud. See läheb kaugemale lihtsalt teades eelmiste jaotiste oma praegust klassi vaja meeles pidada materjal eelmise klassidele.

leiad college algebra klass väga raske ilma teadmine, et olete õppinud oma keskkooli algebra klassi. Sa ei saa teha matemaatiline klassi ilma esimese võttes (ja mõistmine) Algebra ja Trigonomeetria klassi.

Nii, need kolm peamist ideed silmas pidades, let ‘ s alustada mõned konkreetsemad näpunäited õpib matemaatika klassi. Pange tähele ka seda, et mitmed näpunäited, näidata üles mitmeks osaks, sest nad on kas super olulised näpunäited või lihtsalt ei kuulu mitu üldised teemad.