Miks on Matemaatika Vajalik Kolledžis?

Link: https://www.sscc.edu/home/jdavidso/mathadvising/whymath.html

tundub, et enamik inimesi saage valesti aru reaalne eesmärk matemaatika kõrgharidusega. Kindel, matemaatika on oluline, et teadlased, insenerid ja matemaatika õpetajad. Tehnoloogiliselt, me tahaks ikka ummikus keskajal ei oleks olnud graphing x – y lennuk, et inimesed hakkavad õppima oma esimeses algebra. Ameerika Ühendriikides on kõige rohkem ja kõige paremini matemaatikud maailmas, mis on aidanud meie riigi viia kõrgtehnoloogilise innovatsiooni. Umbes sada aastat tagasi kohaldamise matemaatika, mille eesmärk on mereväe relvad on valmistatud USA-s maailmas võimu.

Kuid enamik õpilasi ei saanud teadlased, insenerid või matemaatikud, ja nad ei ole isegi teadlikult kasutada algebra oma karjääri! Matemaatika oskusi eespool nimetatud aritmeetiline pole tähenduslik väärtus, et enamik inimesi, ja lõpuks, kui mitte varsti unustatud. Nii et miks vaeva?

kõrghariduse jälgi oma juured kogu tee tagasi Socrates. Kuni spetsialiseerumine võttis root umbes sada aastat tagasi kõrgharidus koosnes õpib vabade kunstide. Loetelu varieerus aeg ja koht, kuid vabade kunstide tavaliselt kaasatud keeled, kirjandus, filosoofia, teaduste ja alati, matemaatika. Matemaatika on toimunud silmapaistev roll kõrghariduse algusest. Miks on kogunenud tarkust sajandil toimus matemaatika üks olulisemaid koostisosi, toodab haritud inimene?

hariduslik eesmärk keskkooli omandamine on piisavalt teadmisi, et toota produktiivne kodanikud. Teadmiste omandamise ikka mängib olulist rolli kõrghariduse, kuid põhirõhk on praegu vahetuses, et õppida, kuidas mõelda. See on põhjus, miks kolledžis kraadi on hinnatud. Teenida kraad näitab, et teil on järginud kaudu, täites raske pikaajalist pühendumist ja on kogemusi konkreetse ja abstraktse mõtlemise ja probleemide loov lahendamine.

olgem uuringu kuidas mõelda, rolle mitmetes valdkondades. (Ettevaatust, need on arvamused autor, kes on matemaatik.)

inglise Kompositsioon te õppida, kuidas edastada kirjalikult. Selleks, et kirjutada selgelt peate suutma mõelda selgelt ja korraldada oma mõtteid.

Kirjanduses, sa õpid, kuidas analüüsida, mis on kirjutatud sõna ja paljastada suure mõtted perceptive kirjanikud.

Ajalugu ja saate teada, miks inimeste ja ühiskondade tehtud otsused viib olulised sündmused. Mõistmise see aitab ühiskonda õppida kogemustest.

Teaduse sa õpid, teadus -, deduktiivne ja induktiivne mõtlemine.

Majandusteaduses te õppida, kuidas inimesed suhelda tahab ja vajab rahalised tehingud, ja kuidas teatud mustrid või poliitika mõjutab kogu.

Humanitaarteaduste te õppida, kuidas hinnata ja vahet erinevaid vorme ja ajastute, visual ja performing arts, ja kuidas need on oluliselt mõjutanud kultuuri.

Pealiskaudselt, võib ta paista, et oma matemaatika klassid on kõik õppimisest pesu nimekirja matemaatika oskused, õpe vastuvõetav tehnikaid, kuidas manipuleerida numbrid ja sümbolid selleks, et probleeme lahendada. Kuid õppe kõik see kraam annab väärtuslikke kogemusi tähtis vorm, mõtlesin, analüütiline mõtlemine. See on õppimine, kuidas lahkama probleeme arvesse nende olulised koostisosad, töötlemise seda teavet, siis saabumist arusaamu ja järeldusi nõuetekohaselt, mõistlikult.

näiteks, kui teil on andnud matemaatika probleemi lahendada, siis peab olema võimalik tuvastada peamiste protsesside töökohal probleem, ja siis koostama oma teadmisi ja kogemusi sobiva meetodeid, et lahendada probleem. Sisuliselt, see on analüütiline mõtlemine.

Peaaegu iga aspekti matemaatika tuleneb loogilist mõtlemist rakendada matemaatilist ideed. (Ainult harvad erandid on probleemid, matemaatilist keelt, nagu mida, et teostame arvutused väljendus.) Midagi saab õppida näiteks loogiline mõtlemine aitavad teil saada parem mõtleja. See on nii oluline keskenduda “miks” küsimusi matemaatika. Need on mõisted, matemaatika, ja õppida, need aitavad teil teha palju paremini ja parandada oma kiirust.

saadud kogemusi intensiivne praktika juures, analüütiline mõtlemine matemaatika kursused aitab teil paremini analüüsida probleeme ja lahendada probleeme reaalses elus. See võib olla natuke raske sinu jaoks, et mõista, mis või isegi arvata, et sel hetkel, kuid targad õpetajad läbi sajandite järjekindlalt hoida matemaatika, nagu üks peamisi elemente, mis toodavad hea, muodokas mõtlejad võimalik hakkama vastutust. Möödunud sajandi kolledžid erinevad oma kraadi pakkumisi arvesse paljud erialad, nii et mõned matemaatika kursused on kohandatud sobima nende erialade edasi anda näiteid sellest, kuidas matemaatika võib kasutada, et analüüsida neis erialad.

Siin on määrdunud väike saladus umbes matemaatika oskusi. Keegi tõesti hoolib, kui teil on neid. Arvutid ja isegi väga kogenud kalkulaatorid saab teha umbes iga matemaatika manipuleerimine, ja nad teevad seda kiiremini ja täpsemini kui mis tahes inimese. Kui võttes matemaatika oli ainult umbes omandada matemaatika oskusi, siis see oleks mõttetu teha. Kuid arvutid ei saa mõelda, arutleda ja analüüsida, nagu inimestel.

Nii et matemaatika on vaja kolledžis, sest sa pead õppima, kuidas mõelda kell sügavam ja efektiivsem tase, ja nagu peaaegu midagi, mis nõuab harjutamist. Ja õpid ka teisi võimalusi, et arvan, et muudes valdkondades.